Buller

Da aftalen med Baronen var kommet på plads skulle vi finde en egnet kammerat og han skulle helst være sølvfarvet. Hos Sitanes opdræt var vi så heldig at finde Sitanes Steve - daglig tale kaldet Buller - fra den 18 december 2004, ham hentede vi fredag den 4 februar 2005

Kan altid finde den bedste plads
Hej venner
Total hygge
Buller 2 år - 18/12-06

Dagbog fortalt af Buller

Maj 2007
Madmor fortæller :Den 30. maj - Buller er i dag blevet aflivet efter kort tids problemer med ledene i det ene bagben, efter behandling med binyrbakhormon, gik han heldbred desværre ikke fremad, og da han til sidst ikke ville tage føde til sig tog vi den tunge beslutning.

Jeg har lidt svært ved at komme af med noget klart/hvidt gummi agtigt fra mit urinrør, så madmor må hjælpe mig med dette ca hver 14 dag- hmm lidt pinligt men dejligt at få fjernet.

April 2007
Madmor har været på marsvineudstilling- fedt nok så var der ro så længe så jeg kunn få mig en ordentlig lur ZZZzzzz - hun fortalte at hun havde tal med min tidigere ejer, og begge mine forælder er døde af alderdom (3år og 3½ år)- desværre bliver os sølvdyr desværre ikke så gammel, madmor snakker også om at jeg virker gammel og sover meget - ha jeg er da bare et luxus dyr, med stil og jeg er ikke skabt til hårdt fysisk arbejde basta.

Marts 2007
Så fik jeg snydt dem igen- he he vægten er igen over 2 kg, men jeg må også indrømme at jeg charmer ret godt, men madmor siger godt nok det ikke er charme det hele - hun siger at jeg æder rub og stup, og madmor er lidt bange for at jeg ikke får min væske...så tomat og agurk har jeg dog.... det er ikke let at være "lille" mig. I uge 10 piv jeg noget da jeg skulle tisse så bliver madmor noget så pyllert for mig, men det var ikke andet end noget hvidt gummi agtigt der sad fast i urin røret og da min pleje forælder fik det fjernet var jeg på dupperne igen - I weekenden (17/3) fik jeg besøg af Rasmus og Lasse og deres forælder, de fik at se hvordan jeg flader ud når jeg sover med total lukket øjne og selv om de er børn lader jeg mig ikke påvirke af dette - skal jeg sove ..sover jeg.

Februar 2007
Nej hvor er jeg god til at tikke, madmor har jeg droppet, men Hans... jeg charmer mig ind hver gang.
Den 12 var madmor godtnok pyllert for lille mig, jeg lå en del og gad ikke rigtig tigge som jeg plejer, og alt muligt blev severet for mig og det gad jeg da godt at spise når nu jeg fik det severet, madmor snakked om at jeg måske havde fået for lidt væske (jeg er jo stadig på slankekur) men jeg gider altså ikke drikke vand, når jeg heller vil have frisk agurk og tomat - næste morgen var jeg klar til at charme mig ind som jeg plejer - så kan de lære det... jeg skal have alt det agurk og tomat jeg gider - madmor er lidt stolt af mig jeg har tabt ca 15 gram om ugen så den 23 vejede jeg kun 2 kg - jeg er næsten en nips ting suk

Januar 2007
Ham den lille skid vil også snart bestemme det hele, men pyt så må han også selv om at jeg spiser alle hans vitakraft kugler - fnys det er altså ikke fær at han kommer ud på løbetæppet først, det plejer jeg at komme...

December 2006
Jubiii den 18 december fylder jeg 2 år og jeg har ønsket mig Persille"lagkage", madmors veninde Grethe har sit helt eget sted hvor der er persille over alt - suk der ville jeg gerne bo, men
jeg er så heldig at madmor engang imellem har en ordentlig pose persille med hjem til mig fra hende søde Grethe. TAK Grethe.
Suk suk suk madmor siger jeg stadig er for tyk, livet er godt nok hårdt, madmor kan ikke forstå at sådan en grønkåls gren der er ribbet totalt bare skal skiftes ud med en ny med det samme, samt at jeg altid skal have skålen fyldt op med Vita kraft kugler, jeg kan da ikke gøre for at jeg har spist alt når hun kommer hjem fra arbejde VEL...
Den 18 ..... er jeg ikke heldig ... jeg har fødselsdag og må spise ALT det persille jeg har lyst til..... sikke en dag ..... der skal slappes total af bagefter i madmor's skød... livet er dejligt zzzzzzz

November 2006
Min madmor er helt vild bare fordi jeg har tabt 36 gr ved vejningen den 17 - suk livet er godt nok kedligt når jeg næsten ingenting får at spise - he he jeg fundt ud af at når madmor ikke er i nærheden kan jeg godt charme mig til lidt ekstra ved ham Hans, livet er ikke så tosse alligevel - suk suk madmor er atter efter mig, hun siger jeg er den værste æde dolk der findes - jeg kan ikke gøre for at jeg er så sulten at alt er totalt spist op - hver dag

Oktober 2006
Min madmor siger jeg er for tyk, så nu skal jeg vist på slankekur, æv også jeg elsker mad, og jeg er ude og motionere hver dag på løbe tæppet og det går faktisk ret godt selv om jeg ikke kan se noget, det er vist fordi madmor placere tingene ens hver gang - en gang imellem skal jeg motioner sammen med ham Ferrari, der er jeg ikke meget for men så længe madmor er der går det fint.

September 2006
Æv også mit højre øje begynder også at blive hvidt, så nu må jeg nok vende mig til at blive blind. Mine mennesker er kommet med en ny kammerat der hedder Ferrari, hold da op hvor er han hissig, han vil bestemme det hele og han har bidt madmor i tommeltotten fordi hun ville beskytte lille mig - jeg er godt nok også bange for ham, godt vores kasse kan deles på midten.


August 2006
Jeg begynder at få svært ved at se på mit venstre øje, mine mennesker taler om gråstær.

Juli 2006
Min ven Baronen er blevet aflivet og det er jeg meget ked af og jeg har været på ferie hos farmor alene det var godt nok underligt.

December 2005
Foto tid, noget med et julekort .... mon det kan spises

November 2005
Læbesvamp ham Baronen er en kylling når læberne skal ordnes, jeg tager det som et MARSVIN men jeg ved også at der er belønning.

Marts 2005
Jeg elsker morgnerne, der er så stille og fredlig og kl 06 ringer madmors vækkeur - jubiii der er morgenmad, først gør hun kassen ren, skifter vand og giver frisk hø og ... så går hun i køleskabet, hvis hun ikke er hurtig nok når min ven Baronen hyler, he he så starter jeg også.

Februar 2005
Den 6: Nu kommer der sørme et andet marsvin som de kalder Baronen, han er vist okay selv om det sjællandske sprog er lidt underligt - tænk sig han spiser alt mit lækker mad.
Den 5.: Mine nye ejer er lidt pyller for mig for jeg vil stadig ikke spise noget, de stikker alt muligt hen foran næsen, og så vil de hele tiden nusse mig hmmmm det er faktisk lidt dejligt - okay okay (kl 1800) jeg må heller give mig ellers for jeg aldrig fred.
Den 4.: I dag kom der nogen der ville KØBE lille mig uha uha jeg kom ind i en transport kasse og der sad jeg i lang tid indtil jeg kom hjem til mine nye ejere - hold da op hvor er jeg bange og jeg vil ikke spise noget, selv om der er meget lækkert.

December 2004
Jeg er født den 18 december 2004 og vejede 90 gr. ved fødslen