26-27 August Individuel distriktmesterskab

Efter en hel fantastisk månedes træning hos Berider Inge Fredborg, skulle eksamen bestå ved det individuel distriksmesterskab som foregår i LA.

Lørdag:
Om formiddag startede jeg med en LB springning for at få varmet Flika og jeg op til mesteskabet - vi sluttede med 4 fejl.

Første afdeling af mesterskabet (lørdag eftermiddag)
Efter en god opvarmning hvor Inge fik styr på min nervøsitet red jeg første afdeling med 0 fejl jubiiii - det var så fedt. Vi var ialt 18 rytter til start og vi var kun 5 ryttere der sluttede første runde med 0 fejl - så nu var det rigtig spændende

Søndag
Anden afdeling af mesterskaber startede søndag eftermidag - hold da op hvor er det spændende, opvarmningen gik kanon og Inge fik mig til at ride optimalt igen og vi susede bane rundt som det var en leg, anden sidste forhindring var vandgrav, og flika hoppede det fint selv om det var første gang, men den sidste lodrette forhindring lige efter, fik jeg desværre ikke samlet Flika nok sammen, så den blev lige snitte..... og faldt ned.......æv æv - så nu havde jeg samlet 4 fejl.
De 4 andre rytter med 0 fejl, der sluttede de 2 med stop og nedrivninger og så var 3 pladsen hjemme - spændingen var udløst - sikke en dejlig weekend.

Tak til alle jer der var ude og bakke mig op - det varmer :o) - en speciel tak til Mogen og Grethe, Janni, Maria og Inge

Helle og Havgårdens Felicia (Flika)
2 runde af mesterskabet
2 runde af mesterskabet

 

Janni min uvuderlig hjælper til mesterskabet
Jeg er lidt stolt
Berider Inge Fredborg - uden hendes hjælp var vi ikke nået så lang
Præmieoverrækkelse
Der var 5 placeringer i senior klassen
Flot ik' *smil*