Mindelunden

Buller født d. 18/12-2004 - aflivet d. 30/05-2007

Buller er blevet aflivet efter kort tids problemer med ledene i det ene bagben, efter behandling med binyrbakhormon, gik han heldbred desværre ikke fremad, og da han til sidst ikke ville tage føde til sig tog vi den tunge beslutning.

Se min side her - Se min stamtavle her - se min vægtskema her

 

Baronen født d. 24/11-2004 - aflivet d.11/07-2006

Baronen var så uheldig at få en træspåne til at side fast mellem sine kindtænder så han ikke kunne spise, efter besøg på dyrehospitalet hvor den blev fjernet i bedøvelse gik hans heldbred op og ned derefter. Det blev til endnu en tur til dyrehospitalet hvor han aldrig kom sig og vi måtte tage den tunge beslutning at gøre en ende på hans lidelser. Baronen vil altid være i vores hjerte - en rigtig cirkus prins -

Se min side her - Se min stamtavle her - se mit vægtskema her

 

Tim og Gordon

Tim og Gordon var vores 2 guldklumper som desværre begge døde af en frygtelige lungebetændelse i en alt for tidlig alder af kun 3 år.

Tim von Nitouch var født den 24. januar 2002 med farven lemon agouti hos Jytte fra Nitouche's opdræt

Godrumgaards Sølvpil (Gordon) var født den 7 januar 2002 med farve sølv agouti santin hos Lone fra Godrumgaard's opdræt.

Efter mange behandlinger måtte vi først aflive Gordon den 5. januar 2005 og efter endnu en hård kamp måtte Tim desværre også bukke under, hvor han blev aflivet den 28. januar - Begge to er begravet i vores have.